През 2018г. фирма Грийн Смайл България ЕООД стана официален представител на професионалните семена на румънската фирма AGROSEL. Регистрирани са над 100 нови сортове и хибриди в Официалния каталог на сортовете в Европейския Съюз. Семената са адаптирани и тествани при климатичните и почвени условия у нас. Предлагаме на клиентите си производство и доставка на готов зеленчуков разсад – на собствен корен или присаден. Държим разсада, който доставяме да е в отлично фитосанитарно състояние, тъй като това е гаранция за здрави и добивни посеви.През 2019г. Грийн Смайл България се включва в  Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция-БАПОП. Предлаганите от Грийн Смайл България ЕООД продукти отлично се вписват в добрата земеделска практика с оглед получаването на високи добиви, качествена и чиста продукция.Приоритет на фирмата е удовлетворяване на високите и постоянно променящи се изисквания на нашите клиенти и партньори. 

Грийн Смайл България ЕООД за първи път бе представена на престижното международно аграрно изложение АГРА през 2007 година в гр. Пловдив. От тогава до сега компанията се утвърди в няколко важни направления:

  • Биостимулатори и специализирани торове за биологично и конвенционално земеделие
  • Производство на висококачествен зеленчуков разсад
  • Доставка на професионални зеленчукови семена

Грийн Смайл България ЕООД е официален представител на световните марки COSMOCEL SA, FERTINAGRO Biotech SL, MYELOS, AGROSE.

Компанията има два централни офиса, единият е ситуиран в с.Струма, обл.Сандански, а другият в с.Войводиново, обл.Пловдив. Много агроаптеки на територията на цялата страна са дистрибутори на наши продукти.

В Грийн Смайл България ЕООД работят 7 висшисти агрономи, готови да Ви помогнат.

А най-важният приоритет на фирмата е отношението и грижата към клиента. Целта ни е да вървим ръка за ръка с нашите клиенти, заедно да посрещаме и решаваме проблемите и заедно да се радваме на постигнатите успехи.

 Грийн Смайл България ЕООД е официален представител за нашата страна на световно известната компания Cosmocel SA, която повече от 50г.е посветена в производството и търговията на биостимулатори, почвени активатори и листни торове. Цялата продуктова гама се отличава с иновативност, ефикасност и икономичност. Другото основно направление в което работим е Биологичното земеделие. Предлагаме  широка гама сертифицирани продукти за биологично земеделие, задоволяващи всички нужди на растенията във всеки един етап от тяхното развитие.