Заповядайте на щанда ни на АГРА 2019

Грийн Смайл България ЕООД за 12-та поредна година ще вземе участие в престижното международно изложение АГРА в град Пловдив. Наред с вече утвърдените и познати продукти и услуги, които предлагаме – производство на качествен зеленчуков разсад, биостимулатори на фирма COSMOCEL, торове за биоземеделие и др., ще изненадаме клиенти и посетители с новости в нашето портфолио.

През 2018г. фирма Грийн Смайл България ЕООД стана официален представител на професионалните семена на румънската фирма AGROSEL.

AGROSEL е с 20 годишен опит в производството на семена. Фирмата е регистрирала над 100 нови сортове и хибриди в Официалния каталог на сортовете в Европейския Съюз. AGROSEL инвестира в научни изследвания и нови технологии – семената са проверени в собствена акредитирана лаборатория RENAR. Качеството на семената се контролира в едно от най-съвременните съоръжения, както и от най-опитните специалисти в областта. Преработването и опаковането на семената става чрез цифрово дозиране в една от най-модерно оборудваните платформи в Румъния. Компанията инвестира в професионални кадри в областта на земеделието. Целта е зеленчукопроизводителите да получат по-качествени услуги, консултации и цялостно обслужване.

Хибридите от профилинията се отличават с характеристики -форма, цвят, вкус, размери и т.н., изискващи се от пазара, с висока пластичност към климат и почва, висок добив, устойчивост и толерантност на болести, устойчивост на съхранение и транспорт, висока рентабилност.

Голям интерес за нашия пазар представляват новите сортове капия – Напока F1 и Потаиса F1, дългоплодна краставица Колумна F1 (ранен сорт, с много устойчивости), зеле Виктория F1 и сладка царевица от ново поколение – Суит тинг F1– 75-77 дни вегетация.

Ще се радваме да Ви видим на нашия щанд палата 13, щанд F1, в периода 20-24 Февруари, АГРА2019.

Related Posts

Актуален каталог на HEKTAR 2020

След повече от две десетилетия изследвания и селекция на нови хибриди, Агросел  промени бранда на  професионалните си хибриди от Агросел -професиона...

Leave A Reply